Schitterende Omgeving

Aan de poort van ool

De dorpen Herten en Ool liggen tegen de levendige stad Roermond aan. Ze hebben een grote aantrekkingskracht, als recreatie- en als woongebied. Niet verwonderlijk. Want de omgeving is er groen, de sfeer is dorps en de schitterende ligging aan de Maas is ronduit uniek. Maasresidentie Roermond is gelegen aan de ‘Poort van Ool’ en wordt omgeven door water en natuur. Dat is dus landelijk wonen, maar wel met de dorpskern van Herten en de binnenstad van Roermond op een steenworp afstand.


Roermond

Maasresidentie Roermond ligt op fietsafstand van de historische binnenstad van Roermond, met zijn vele monumentale gebouwen, gezellige pleinen en charmante winkelstraten. Roermond heeft alles in zich om heerlijk van het stadsleven te genieten: van bioscopen, theaters en restaurants tot sfeervolle markten, winkels en het Designer Outlet. De stad heeft bovendien uitstekende verbindingen met alle windstreken, dankzij het treinstation en de aansluiting met de A73, A2 en A52.

Wonen in harmonie met het water en de natuur

Wonen in Maasresidentie Roermond is elke dag genieten van schitterende vergezichten over de jachthaven, de Maas en het weidse Maasplassengebied. De plas zelf is - zeker ‘s zomers - vol leven. Het aaneengesloten plassengebied leent zich namelijk uitstekend voor rustige waterrecreatie, zoals zeilen en surfen.

Natuurontwikkeling naast de deur

Ook aan de oevers biedt de natuur volop gelegenheid voor ontspanning. Uitkijkend over het weidse en gevarieerde landschap, waar Konikpaarden en Galloway runderen grazen op de landtongen van de Oolderplas. In de directe omgeving van Maasresidentie Roermond wordt agrarisch land de komende tijd omgevormd tot natuur. Zo ontstaat een gebied waar water, natuur, recreatie en wonen in vanzelfsprekende harmonie samengaan.